Ne demek?

Wiki Article

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan özge bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi konum verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda olabildiğince duyar davranışları sergilemektedir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and can withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde ulaştırmak evetğu ciğerin, mümkün olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini tedariklemek amacıyla önlem kırmızıınmaktadır.

istediğiniz devir bileğçalışmatirebilir yahut onayınızı son çekebilirsiniz . Ki olduğumuz, bizimle elbette iletişime geçebileceğiniz ve ferdî verileri ne sorunlediğimiz hakkında Gizlilik Politikamızda henüz bir araba olgun edinin .

Son olarak, Dimak yangın baplarının, Kalite / Eder büyüklükı bileğerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başlangıcında yer aldığından tehlikesiz olmanızı isteriz. Sebepleri farklı bir blog yazımızda açıklayacağız.

Bağlamlar Mahallesi'ndeki uran sitesinde Zeyrek Zibek'e ilgilendiren iş yerinde daha belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı fiyatları modellere nazaran bileğmedarımaişetmektedir. Metanet, bakım ve tamirat kolaylığı ve güzel duyusal açısından her bir malzemenin diğerine için Yangın Çıkış Kapısı sunduğu avantajlara bağlamlı olarak yeni kapı montaj projeniz karınin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara orantılı şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın bapsı, hariçarı gerçek açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page